Primarul Comunei Popeşti

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.

PRIMĂRIA POPEŞTI




Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Popeşti, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.  

Informaţii Primăria Comunei Popeşti

Măsuri de mediu şi climă

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult

           




User On-Line:       Accesari: 24364      Dupa ip: 5639      Ultima acesare : 2022-01-21 07:36:08  

20 Martie
Postat de: popesti
Hits: 410

ANUNȚ

Privind concursul/examen de promovare în grad profesional imediat superior al funcţiei publice de execuţie de referent, clasa III, gradul profesional principal.

Citeste mai mult

06 Iulie
Postat de: popesti
Hits: 576

REGISTRUL DE EVIDENȚĂ

A DATORIEI PUBLICE LOCALE A UNITĂȚII ADMINISTRATIV TERITORIALE LA DATA DE 31.12.2017

Citeste mai mult

Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 1din 1--   Anterioara pagina     Ultima pagina                      
    © 2022 Primăria Comunei Popeşti